peix sec

peix sec GASTR La pesca abundant de temps antics va fer que es procuràs la manera de poder conservar el peix per a èpoques d’escassesa. Hi ha diverses espècies que són aptes per ser assecades a la vora de la mar, com rajades, cassons, mussoles, verats, vinagrons... Amb ells es pot fer l’ensalada de peix sec, acompanyat amb patates bullides, cebes, tomates o pebreres; o la més freqüent ensalada de peix sec i bescuit, que substitueix les patates pel bescuit o crostes de pa, que és el pa cuit dues vegades, amb la qual cosa queda totalment deshidratat. [EEiF]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments