borrida

borrida  f DIAL/GASTRON  Guisat de rajada, que es prepara escaldant-la i amb una salsa de julivert, all, ametlla i espècies. És un dels plats més originals de la cuina eivissenca i formenterera, de senzilla preparació i de gust delicat. A la rajada se li lleva la pell i es trosseja. Per espai d’unes hores es té amb sal i suc de llimó. Es passa per aigua clara i es bull en una greixonera amb poca aigua. Quan està bullida, s’elimina quasi tot el brou. A part es prepara una picada amb alls, ametlles, julivert, molla de pa, dos ous, una tassa d’oli i pebre vermell. Quan està tot ben mesclat, s’hi afegeix un poc del brou i a cullerades es col·loca sobre la rajada. Es posa a foc lent durant uns deu minuts. Si es vol, es pot acompanyar de patates, bullides dins la mateixa greixonera. [IBG]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments