Viñarás i Domingo, Antonio José

Viñarás i Domingo, Antonio José (Burgos 1972) SOC Llicenciat en dret per la Universitat Complutense de Madrid; l’any 2013 es va doctorar en història-història de l’art per la Universitat de les Illes Balears amb la tesi Eivissa y Formentera, 1931-1936: sociedad, economía, elecciones y poder político, qualificada cum laude. A la Universitat Miguel Hernández d’Elx va cursar un màster en direcció d’empreses consultores en protocol i comunicació, i postgraus en protocol i cerimonial i en imatge i màrqueting personal. Advocat col·legiat, a l’esfera professional ha estat encarregat de grup a l’Institut Nacional d’Estadística.

Resideix a Eivissa des de l’any 2002. Va ser cap de protocol i relacions institucionals de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i ha fet cursos de protocol a l’Escola Universitària de Turisme d’Eivissa i Formentera, la Universitat Oberta per a Majors i la CAEB.

Quant a la seua activitat investigadora, a més de participar en seminaris d’història i impartir conferències, és col·laborador del Grup d’Estudi de la Cultura, la Societat i la Política al Món Contemporani (UIB) i ha estat coordinador tècnic de l’Acció especial de protecció i projecció del patrimoni periodístic d’Eivissa i Formentera (UIB).

Pel que fa a les seues publicacions, ha redactat alguns articles d’història apareguts a Diario de Ibiza, Fites o El Pitiús, i és coautor de La Segona República a Eivissa i Formentera (2016) i autor de Prensa y radio en la Ibiza de la Segunda República (2017). També ha col·laborat en obres col·lectives com La Segona República. XXV Jornades d’Estudis Històrics Locals (2007), Feim memòria. La Segona República, la Guerra Civil i el Franquisme a Eivissa i Formentera (2010), Cultura, Societat i Política a la Mediterrània Contemporània (2012), Memòria de l’Any Vicent Serra Orvay (2012) o el digital Diccionari de periodisme de les Illes Balears (2016).

Des de l’any 2015 és el cap de protocol i relacions institucionals del Consell Insular d’Eivissa. [EEiF]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments