Tur Marí, Josep Antoni

Tur Marí, Josep Antoni (Palma 1957) SOC Catedràtic d’Universitat i cap del departament de Biologia Fundamental i Ciències de la Salut de la Universitat de les Illes Balears. De família d’origen eivissenc. Fou vicerector de l’àrea d’Extensió Universitària i un dels responsables de la creació de l’Extensió Universitària de la UIB a Eivissa-Formentera. Publicà Evolució de la cuina pitiüsa al llarg del segle XX (1995), juntament amb altres autors, que és un estudi nutricional. Fou director de la Guía de la naturaleza de Eivissa y Formentera (1992-93) i des de 1995 i entre el 1995 i 1999 fou membre del comitè editorial de l’Enciclopèdia d’Eivissa i Formentera. És autor d’una llarga llista de publicacions de caire científic i membre de diverses entitats acadèmiques de la seua especialitat. [EEiF]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments