Suñer Torres, Antoni

Suñer Torres, Antoni ESPORT (Barcelona 1961) Esportista. Llicenciat en filologia hispànica, màster en direcció i gestió esportiva i monitor de diferents esports.

És coordinador d’esports del Consell Insular d’Eivissa i cap d’àrea d’Esports de l’Enciclopèdia d’Eivissa i Formentera.

S’inicià com a infantil en el futbol i després passà al bàsquet amb el Púnic, a l’Institut Santa Maria, època en què fou nomenat millor jugador de bàsquet de les Pitiüses i proposat com a millor esportista de la Festa de l’Esport de 1980. L’any següent fou elegit millor base de bàsquet de Balears. Jugà amb la SD Eivissa i amb el CIDE de Mallorca, a la 3a divisió de la lliga balear, activitat que compaginà amb l’atletisme, dins del Club Atletisme Pitiús .

Fou campió d’Espanya de cros militar a la Corunya el 1982. Durant els estudis universitaris a Barcelona va competir dos anys amb l’Agrupació Atlètica Catalunya i el 1986 fou subcampió d’Espanya de cros universitari amb la selecció catalana a Saragossa i aconseguí altres medalles en diverses competicions universitàries.

Durant la seua trajectòria atlètica ha participat en més de 525 competicions, de les quals ha guanyat unes 85 en la categoria absoluta; cal destacar, entre els seus rècords, la Pujada a la Catedral, en què ha quedat primer en set ocasions. Ha guanyat competicions de cros a carreres celebrades en diversos llocs d’Espanya i ha estat campió de Balears d’aquesta modalitat en diverses edicions.

En l’aspecte organitzatiu, ha coordinat diferents esdeveniments esportius escolars, ha fet de cap d’expedició de Balears en diferents campionats escolars d’Espanya i ha format part de diferents comitès organitzadors esportius. [EEiF]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments