Serra Ribas, Fèlix

Serra Ribas, Fèlix (Eivissa 1966) ART Fill del mestre i pintor Fèlix Serra Cardona, s’interessà per la pintura i realitzà un curset monogràfic a l’Escola d’Arts i Oficis Artístics d’Eivissa.

Les primeres exposicions daten de l’any 1990, quan mostrà els seus treballs a Can Cirer, al poble de Jesús, i a la Galeria Punto A de Santa Gertrudis. Un any més tard participà a la mostra “Artistes amb el poble saharià”, a la Sala de Cultura de “Sa Nostra” d’Eivissa i es presentà juntament amb altres pintors coetanis a la mostra que va tenir lloc al claustre de l’Ajuntament d’Eivissa amb el nom de “Generació Relleu” i que recollia, juntament amb els seus quadres, les obres de Maria Catalán, Luis Romero, Paco Romero i Enric Riera.

Aquesta mateixa mostra, amb el patrocini de la Caixa d’Estalvis de Balears “Sa Nostra”, ampliada i amb el nom de4 + 1”, inicià l’any 1992 una itinerància que la portà al Centre Cultural de “Sa Nostra” de Palma, a les sales de cultura de Menorca (Maó i Ciutadella) i, l’any següent, al Museu d’Art Contemporani de Mallorca (sa Pobla) i a l’Ajuntament de Calvià. Acabà el seu recorregut a la Sala de Cultura de Sant Francesc de Formentera.

Aquell mateix any participà a la mostra “Artistas contra la Droga” presentada al claustre de l’Ajuntament d’Eivissa. L’obra de Fèlix Serra s’inscriu dins l’abstracció amb grans superfícies de colors obscurs fragmentats, la qual cosa dóna lloc a una enigmàtica combinació de lirisme i divisió geomètrica de l’espai. Ha deixat d’exposar els primers anys del s. XXI. [CVR]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments