Serra Colomar, Josep

Serra Colomar, Josep (Formentera 1960) SOC Pedagog i polític.

Cursà el batxillerat a Eivissa i és llicenciat en filologia catalana (1982) i en literatura espanyola (1987) per la Universitat de Barcelona; llicenciat en sociologia (1998) i diplomat en ciències polítiques (2003) per la Universitat Nacional d’Educació a Distància.

Entre 1982 i 1989 exercí de professor a l’Institut Joan Ramis de Maó i a partir d’aquell darrer any passà a l’Institut Joan Alcover de Palma.

Participà en el disseny i l’execució de campanyes de normalització lingüística del Consell de Menorca (1984-85) i fou nomenat membre fundador de l’Institut Menorquí d’Estudis (1987). Ha intervengut en la caracterització del mòdul informàtic de diversos programes d’ensenyament de diferents assignatures, promoguts per la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears.

Ha estat ponent de cursos de formació del professorat i ha dut a terme diferents investigacions i publicacions de caràcter lingüístic, antropològic i sociològic com Can Marroig: mite i realitat (2005), juntament amb Agustí Yern Ribas. Ha publicat diversos articles de temàtica molt variada en diaris i revistes d’arreu de les illes Balears.

Entre 2007 i 2009 fou director general d’Innovació i Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.

Entre 2011 i 2013 ha estat president d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de les Illes Balears. [EEiF]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments