Schander, Simone

Schander, Simone (Bremen, Alemanya 1959) ART Estudià pedagogia social a les escoles tècniques superiors de Wolfsburg i Bremen. Els anys 1982 i 1983 realitzà diversos viatges per Àsia i pel sud d’Europa. Posteriorment col·laborà en un projecte de construcció d’habitatges alternatius i en una finca d’agricultura dinàmica biològica.

És una artista autodidacta que treballa a Alemanya i a Espanya. Educada dins una família lligada al món de l’art, des de 1984 començà a realitzar performances al carrer, pintura en directe davant el públic i collages realitzats amb papers arrencats de tanques publicitàries. De 1987 ençà viu llargues temporades a Santa Agnès de Corona i treballa com a professora d’art al col·legi Can Blau, a Sant Agustí des Vedrà.

La seua obra és oberta a totes les tècniques i es decanta sobretot pels materials reciclats, senzills i efímers; es tracta d’un treball lúdic que, amb un gran interès didàctic, comparteix amb infants.

Ha realitzat diverses exposicions individuals, sobretot a les galeries Cap Quadrat de Santa Agnès i d’Eivissa i Libro Azul de Santa Gertrudis, i se n’ha de destacar la instal·lació realitzada a l’església de l’Hospitalet d’Eivissa l’any 2001. Entre les mostres col·lectives, va participar a l’exposició “Hic et Nunc” al Museu d’Art Contemporani d’Eivissa l’any 2002 i ha exposat també a Bremen, a Darmstadt, a Hannover i a Berlín, on resideix el 2012. [CVR]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments