Ripoll Escandell, Alfons

Ripoll Escandell, Alfons (Eivissa 1943) SOC

Va estudiar magisteri a Palma, professió que exercí a Sant Vicenç dels Horts i a Sabadell (Barcelona); després passà a l'ensenyament privat i exercí durant vint anys com a professor de matemàtiques i de física i química. Va estudiar tècniques de so a Alemanya.

El 1964 ingressà per oposició a la funció pública, com a tècnic d'administració general de l'Ajuntament d'Eivissa i després (1992) passà al Consell Insular d'Eivissa i Formentera, on va ocupar la secretaria general accidentalment durant deu anys.

És autor de diverses publicacions relacionades amb l'àmbit administratiu: El Consell Insular d'Eivissa i Formentera (1999), Vint anys del Consell Insular (1999), Apuntes de nuestro gobierno local (2004), El proceso autonómico balear (2007) i El Consell Insular de Formentera (2008).

El 2007 la Comunitat Autònoma de les Illes Balears li concedí la Medalla d'Or, com a reconeixement a la seua tasca com a membre de la Comissió per a la Reforma de l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears. [EEiF]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments