Res Publica Edicions

Res Publica Edicions SOC Editora de llibres fundada a Eivissa el 1996 pel periodista i escriptor Joan Cerdà Subirachs i la crítica d'art i professora Rosa Rodríguez Branchat , que l'any 2003 va suspendre la seua tasca editorial. Cerdà va exercir-hi les funcions de director editorial.

El seu objecte social era l'edició de llibres, revistes i qualsevol tipus de publicacions, així com la seua venda i distribució. També els treballs de preimpressió i assessoria de comunicació.

Inicià una col·lecció novedosa, amb el títol “Poesia precintada”, que dirigia el poeta Manel Marí. Es tracta d'una col·lecció que es podria definir com a de llibres-objecte embolicats en cartó, del qual el lector, fins que el desprecintava, no sabia més que l'autor i el títol de l'obra. Dins d'aquesta col·lecció es publicaren sis títols: Del renou i del descans, d'Eduard Ramírez (2000); El laberint (esbós cartogràfic), de Pau Serradell (2000), Poemari de descortesia, de Manel Marí, Entre paraula i silenci, de Jean Serra (2001), Rubaiat, d'Omar Khayyam (2001) i Suite aïllada, de Julio Herranz (2001).

També coeditaren amb el Consell Insular la col·lecció “Premi de poesia illa de Formentera-Marià Villangómez” i amb l'Ajuntament d'Eivissa els premis de narrativa que organitza aquest consistori. [EEiF]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments