Puig d'en Valls, Club Esportiu

Puig d'en Valls, Club Esportiu ESPORT Club de futbol fundat la temporada 1962-63 per un grup d'al·lots d'aquell incipient poble, tot i que per manca d'instal·lacions esportives, en un principi jugaven als camps de futbol de la ciutat d'Eivissa.

El promotor d´aquesta iniciativa va ser el jugador Vicent Torres Torres “Lluquí”, que també exercia de delegat o d'entrenador, segons les necessitats de cada moment.

Durant un temps, l'equipació era similar a la del Real Betis Balompié: samarreta amb ratlles verdes sobre fons blanc i pantalons blancs.

Durant les primeres temporades jugà en la categoria infantil i posteriorment va tenir equips a altres categories. Pels volts de l'any 1980 passaren a jugar els partits de lliga al camp que habilità l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu a la finca des Viver, as Puig d'en Valls, que amb moltes millores posteriors, entre elles la instal·lació de gespa artificial, és el que encara s'utilitza l'any 2008.

Durant llarg temps, el CE Puig d'en Valls també ha participat en la categoria de futbol laboral regional. L'equipació és samarreta i calces verdes, i pantalons negres. La temporada 2007-08 té, a més d'una escola infantil de futbol, equips en les següents categories: prebenjamins, benjamins, alevins, infantil, regional i veterans.

Han estat presidents d'aquest club: Antoni Serra Torres, Vicent Torres Torres, Marià Planells “Mariano Vicent”, Pere Gomila Parra, Mariano Díaz i Mariano Moreno Gabaldón. [EEiF]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments