Institut d’Ensenyament Secundari Xarc

Institut d’Ensenyament Secundari Xarc ENSENY Institut de titularitat pública creat l’any 1990, a Santa Eulària des Riu, que inicià les seues activitats el curs 1990-91; impartí la REM (Reforma experimental d’ensenyances mitjanes); durant aquell curs i part del següent emprà les aules del CP Sant Ciriac i del CP Santa Eulària; el tercer trimestre del curs 1991-92 es pogué traslladar al nou edifici de la carretera des Canar.

El curs 1996-97 implantaren el primer cicle de l’ensenyament secundari (12-14 anys) per la qual cosa la matrícula passà a 930 alumnes i s’hagueren d’utilitzar les aules de l’edifici annex de les escoles del poble, a l’espera de la construcció de l’aulari que es va construir als jardins de l’institut. El curs 1999-2000 s’hagué d’establir un doble torn per tal de donar cabuda a la ingent quantitat d’alumnes i així el batxillerat i cicles formatius s’impartiren en horari de tarda. S’esperava que l’obertura de l’Institut d’Ensenyament Secundari de Sant Llorenç disminuís el nombre d’alumnes.

A més de l’ensenyament secundari, imparteix el batxillerat d’humanitats i ciències socials i de ciències de la natura i de la salut, el cicle formatiu de grau mitjà de gestió administrativa i de programes de garantia social d’auxiliar d’ofimàtica i manteniment bàsic d’edificis.

El curs 2003-2004 el centre prenia part en dos programes internacionals Comenius. Havien dirigit l’institut Javier Coterillo (1990-92), Francesca Planells Balanzat (1992-93), Marian Suárez Ferreiro (1993-96) i des de 1996 Josep Mallol Ferrándiz. [EEiF]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments