Hohmann, Ulrich M.

Hohmann, Ulrich M. (Gelsenkirchen, Alemanya 1938) ART Arquitecte, col·leccionista, pintor i escultor. Graduat en arquitectura per la Universitat de Darmstadt, ha desenvolupat tota la seua carrera professional a Alemanya.

Va descobrir Formentera el 1977 i l’any següent es construí una casa a punta Prima. Ha treballat l’art contemporani sota la influència de Heiner Stachelhaus, crític i biògraf de Joseph Beuys, i al llarg dels anys va organitzar diverses exposicions a la seua casa formenterera per als amics; en les seues escultures destaca el reciclatge d’elements trobats a les platges o a la brossa, i així a les seues escultures o escenografies apareixen elements bàsics com fusta, metall, ossos o qualsevol element susceptible de ser transformat i reinventat.

Com a col·leccionista té una important obra de Beuys, Richter, Mack, Luther o Reusch, entre els principals artistes alemanys del s. XX.

L’octubre de 2009 realitzà la seua primera exposició individual a la Sala de l’Ajuntament Vell de Formentera. [EEiF]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments