El Mensajero, Galeria

El Mensajero, Galeria ART Situada al carrer d’Isidor Macabich 32, de Santa Eulària des Riu. Obrí el 1976 per la iniciativa de Desmond King i Helga i Martin Watson-Todd. Durant la seua trajectòria de dotze anys, la direcció va canviar en successives ocasions, variant al mateix temps la seua programació.

Algunes de les exposicions realitzades foren dels artistes Charles Orloff, Lance Tilbure, Isabel Echarri, Peter Habermann, Cis Lenaerts, Felix Waske i, durant uns anys, varen ser freqüents les mostres d’Adrián Rosa, Allan Gould, Margot Tate, Bill i Penelope Fulljames.

La sala va protagonitzar altres iniciatives, com una exposició de quimonos de seda brodats, o la barreja de diversos mitjans d’expressió en un llibre i un disc produït per Watson i basat en l’obra de Robert Sheckley El país dels colors clars.

La galeria va tancar el 1989. [CVR]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments