Costa Serra, Josep Maria

Costa Serra, Josep Maria (Sant Antoni de Portmany 1958) SOC Advocat i polític. Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona (1978-1982).

Fou un dels artífexs de la implantació a Eivissa, el 1974, de la Unió de Joventuts Comunistes d’Espanya ( Partit Comunista d’Espanya) i, durant els primers anys de la transició, participà en les activitats de la Junta Democràtica d’Eivissa i Formentera , que va esdevenir finalment en l’anomenada Platajunta .

El 1978, Costa es va desvincular de qualsevol formació política, fins al seu ingrés en el Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE) el 1984. Fou diputat autonòmic i portaveu del grup socialista en el Consell Insular d’Eivissa i Formentera (1989-1991). Ha estat regidor a l’Ajuntament d’Eivissa (1991-1995) i el 1996 ocupava la vicesecretaria general de la Federació Socialista Pitiüsa (FSP-PSOE) .

Exerceix com a advocat des de 1984 ençà; fou professor de Dret a l’Escola de Turisme (1987-1992), i el 1991 va constituir a les Pitiüses la Delegació d’Eivissa i Formentera de l’Associació d’Amics del Poble Saharià , una Organització No Governamental (ONG) de caràcter humanitari que dóna suport al procés d’autodeterminació d’aquest poble nord-africà. [XLl]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments