Costa Rosselló, Josep

Costa Rosselló, Josep  (Santa Gertrudis de Fruitera 1976)  POLÍT  Llicenciat en dret, politòleg i jurista. Els anys noranta del s XX, mentre estudiava dret a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) participà en la fundació del Bloc d'Estudiants Independents i es vinculà a altres plataformes socials, com la Plataforma Antiautopista, o polítiques, com Eivissa pel Canvi o Gent per Eivissa.

Ha estat investigador visitant de diverses universitats dels EUA, de Canadà i d'Escòcia. És lletrat en de l'administració pública i des del curs 2016-2017 professor associat de teoria política de la UPF.

En les eleccions autonòmiques catalanes de 2017 ocupà el dissetè lloc en la candidatura de Junts per Catalunya (JxCat) per la circumscripció de Barcelona i en la sessió constituent de la XII legislatura, el gener de 2018, fou elegit vicepresident primer del Parlament de Catalunya.

És autor de l'obra O secessió o secessió. La paradoxa espanyola davant l'independentisme (2017) i de multitud d'articles de la seua especialitat a revistes i publicacions diverses. [EEiF]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments