Consell de la Joventut d’Eivissa i Formentera

Consell de la Joventut d’Eivissa i Formentera SOC Entitat de dret privat que té com a principal objectiu el foment de l’associacionisme i de la participació activa dels més jóvens a tots els àmbits de la societat illenca.

El Consell de la Joventut d’Eivissa i Formentera (CJEF) fou creat el juliol de 1986 i va tenir inicialment el suport de catorze agrupacions juvenils de les Pitiüses. Les associacions membres abasten un ampli ventall de tendències ideològiques i de finalitats; hi ha des de seccions juvenils d’alguns partits polítics fins a grups culturals i associacions dedicades al temps lliure i a l’oci.

Són dos requisits bàsics per formar-ne part disposar almenys de cinquanta socis i tenir un funcionament autònom.

Pel que fa als seus òrgans directius, en primer lloc es troba l’assemblea general (integrada pels delegats de tots els grups membres, en proporció al seu nombre de socis) i després la comissió permanent (escollida democràticament per l’assemblea), que formen el president, el vicepresident, el secretari, el tresorer i els vocals.

D’entre les principals activitats organitzades pel CJEF, poden esmentar-se les I Jornades de Política Juvenil d’Eivissa i Formentera (febrer de 1987) i la constitució de l’escola de temps lliure S’estaló (1989), que ha fet possible la formació d’un nombrós grup de monitors d’esbarjo pitiüsos. Així mateix, el CJEF és membre del Consell de la Joventut de les Illes Balears i vocal de la seua comissió permanent.

Han estat presidents del CJEF Josep Ramon Balanzat Torres , Antoni Orvay, Santiago Martínez, José María Lombardía, Antoni Tur Cardona, Antoni Serra i Alfonso Molina. [XLl]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments