Colomar Serra, Josep

Colomar Serra, Josep SOC (Sant Mateu d’Albarca 1936) Empresari amb negocis en el sector de l’automoció. Concessionari dels automòbils SEAT des de l’any 1964 i posteriorment d’altres marques del grup Volkswagen.

Regidor de l’Ajuntament d’Eivissa entre el 1973 i el 1977 amb la responsabilitat de l’àrea de serveis generals. També ha estat durant els anys setanta i vuitanta directiu de la Societat Esportiva Eivissa , del Club Nàutic d’Eivissa i del Foment de Turisme d’Eivissa i Formentera .

Va ser elegit el 1978 membre del Consell General de la Caixa d’Estalvis de Balears; el 1998 era membre de la Junta Patronal i continuava en el Consell General. President de l’associació patronal de la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera (PIMEEF) entre el 1987 i 1991; vicepresident de la Petita i Mitjana Empresa de Balears (PIME) els anys 1988 i 1989. Fou membre fundador, el 1996, de l’Associació de Professionals del Comerç (PRODECO). Des de 1995 és el president delegat del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de les Pitiüses .

El 1997 va ser nomenat president de l’Assemblea Insular de la Creu Roja de les Pitiüses .

El 2014 el Consell Insular d'Eivissa li concedí la Medalla d'Or de la institució. [FCC]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments