Ciudad de Teruel

Ciudad de Teruel NÀUT Vaixell construït a les drassanes Hijos de J. Barrera, SA, a Vigo, per encàrrec de l’Empresa Nacional Elcano, de la Marina Mercant. Va ser acceptat per aquesta empresa el 29 de març de 1955, amb el nom de Teruel.

L’1 de juny de 1955 va ser adquirit per la Compañía Trasmediterránea i el seu nom fou canviat pel de Ciudad de Teruel. Va navegar durant 24 anys en la línia de Màlaga a Melilla i en el sector de les Balears. L’estiu de 1965 passà a fer la línia Barcelona-Eivissa i l’hivern del mateix any la línia Palma-Eivissa. L’hivern següent va estar assignat a Eivissa, cobrint les línies d’Eivissa a Barcelona, a València i a Alacant, serveis que també va fer l’any 1968. Després d’aquest any, va ser destinat a les Canàries, fins al 1979, any en què va ser donat de baixa i venut.

Característiques: eslora, 79,90 m; mànega, 11,50 m; puntal, 6,20 m; 2.890 tones de desplaçament. [PVG]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments