Cas Vicari Blues Band

Cas Vicari Blues Band MÚS Conjunt de música pop fundat l’any 1984 i format per Miquel Prats “Botja”, fundador i compositor del grup, veu i guitarra; Josep Ribas “Pep d’en Xic”, guitarra; Francesc Ribas “Serreta”, baix; Benjamí “Ben”, bateria, i Bartomeu Ferrer “Sardina”, tècnic de so.

Aquestos joves de Sant Josep de sa Talaia alternen temes clàssics del blues i rock’n roll —especialment dels Rolling Stones— amb creacions pròpies. Deu el seu nom al fet que el lloc habitual d’assaig del grup era la casa del vicari del poble. Per aquest motiu dedicaren una cançó al mossènyer, “Rock ’n Roll Coques”.

Des de la seua aparició fins al 1995, en què hi hagué la reestructuració del grup i canvi de nom (Digue’m moro i afarta’m), Cas Vicari participà a tots els esdeveniments musicals de les Pitiüses (Sant Pep Rock, Mostra de Música a Eivissa, Rock a sa Pedrera, Estiu Jove, etc.) i ha ofert concerts a tots els pobles d’Eivissa i Formentera amb motiu de les festes patronals o d’altres celebracions. Tot això l’ha convertit en el grup més emblemàtic de música pop de les illes Pitiüses.

Tenen tres temes editats al disc Estiu Jove ‘88, patrocinat per l’Ajuntament de la Ciutat d’Eivissa. [JMM]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments